Om ThetaHealing

 

ThetaHealing er en healingsmetode, som amerikaneren Vianna Stibal har udviklet. I 1995 blev hun på mirakuløs vis selv øjeblikkelig helbredt for en sjælden kræftform med hjælp af ThetaHealing. Lige siden har hun videreudviklet metoden og uddannet mange ThetaHealing udøvere og instruktører over hele verden. ThetaHealing er en enkel, dybtgående og meget effektiv healingsmetode som alle kan lære.

 

Sådan virker ThetaHealing!

 

Fra theta-hjernebølgeplanet kan udøveren befale og bevidne ”den kreative skabende kraft af alt der er” i aktion. Fra theta-hjernebølgeplanet kan man skabe den virkelighed, man ønsker at leve og dermed fuldstædig ændre sit liv. Der er intet behov for fysisk kontakt mellem udøveren og klienten, derfor virker denne healingsmetode også over telefonen, sådan er det bare!

Med ThetaHealing kan der bl.a. ændres på følelsesmæssige blokeringer, uhensigtsmæssige overbevisninger, gamle emotionelle og nedarvede genetiske mønstre og meget mere. ThetaHealing udøverens rolle er at bevidne forandringerne fra theta-hjernebølge planet, og klientens opgave er at give feedback ved hjælp af en simpel muskeltest og ligeledes være modtagelig for healing og være villig til forandring.

 

Hvad ThetaHealing kan gøre for dig!

Du kan få hjælp til at forbedre din fysiske, emotionelle og spirituelle sundhed. Det gøres ved hjælp af downloads af nye følelser i din krop. Hvis du f.eks. aldrig har følt, hvordan det er at være succesfuld, elsket og accepteret, kan vi med hjælp af nye downloads omprogrammere dig, din krop og dermed dit liv. Man kan også ændre ved at slette gamle programmer, der ikke længere tjener dig, ligesom når du sletter gamle programmer på din PC.

 

Med ThetaHealing vil du kunne føle mere livsglæde, lære at leve uden stress og evt. også opnå et ønsket vægttab, forbedre dit parforhold og dine familierelationer. Du kan lære at tiltrække overflod af gode ting og begivenheder i dit liv. ThetaHealing hjælper med at fremme din spirituelle udvikling, få mere selvtillid og bedre selvværd, udtrykke og udvikle din kreativitet, tiltrække og udtrykke mere kærlighed, bryde gamle mønstre og vaner, og meget mere!!!